Γρήγορο όσο ένα sport boat, ευέλικτο όσο ένα coupe.

Το πιλοτήριο.

Το Marex 310 SC εντυπωσιάζει με τον τεράστιο χώρο που διαθέτει στο πιλοτήριο. Σας παρέχει ένα ευρύχωρο μέρος στη καμπίνα του πιλοτηρίου, με τραπέζι και άνετα καθίσματα μέχρι και για 10 άτομα, μετατρέποντας το στο πιο ευχάριστο μέρος για να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας. Τόσο η δεξιά όσο και η αριστερή μεριά της πλώρης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξαπλώστρες, δίνοντας σας την δυνατότητα να φιλοξενήσετε περισσότερο κόσμο στο σκάφος σας!

Τα καθίσματα καθώς και η πλατφόρμα του μπάνιου διαθέτουν ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο. Οι πάγκοι στην πρύμνη μπορούν να μετατραπούν σε καθίσματα, προσφέροντας σας ένα υπέροχο μέρος για χαλάρωση σε ηλιόλουστες μέρες.

Χώροι φιλοξενίας κάτω από το κατάστρωμα.

Το Marex 310 SC παρέχει μεγάλο χώρο διαμονής κάτω από το κατάστρωμα. Το υπέροχο συναίσθημα του χώρου προκείπτει από τη τεράστια πόρτα που χωρίζει τον πάνω από τον κάτω χώρο του καταστρώματος. Το γεγονός αυτό δίνει την δυνατότητα στο φως του ηλίου να εισέρθει στην καμπίνα, αυξάνοντας σημαντικά την αίσθηση του χώρου. Στη μπροστινή καμπίνα, τα μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν αρκετό φως και σας χαρίζουν μια φανταστική θέα, η οποία θα είναι το πρώτο μέρος που θα αντικρίσετε όταν ξυπνήσετε.

Στη μεσαία καμπίνα υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι με αρκετό χώρο δίπλα του και μια ντουλάπα για τα ρούχα σας. Ακόμα, έχει προστεθέι ένα μεγάλο παράθυρο μπροστά από το κρεβάτι, ικανό να σας προσφέρει υπέροχες εικόνες. Ανάμεσα από τις δύο καμπίνες είναι τοποθετημένος ο χώρους του μπάνιου.

ΝΙΚΗΤΗΣ

MOTORBOAT OF THE YEAR 2017

ΝΙΚΗΤΗΣ

POWERBOAT OF THE YEAR 2017

ΝΙΚΗΤΗΣ

GERMAN DESIGN AWARD 2018

Σκανδιναβική πρακτικότητα.

Το Marex 310 SC διαθέτει ένα έξυπνο κυκλικό σύστημα καθισμάτων στο κατάστρωμα το οποίο επεκτείνεται σε όλο το χώρο του. Παρέχει χώρο για 10 άτομα γύρω από το κυκλικό του τραπέζι.

Το σκάφος προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο άνοιγμα που οδηγεί στην κουζίνα το οποίο την συνδέει με το κατάστρωμα με αρκετά κολακευτικό και κοινωνικό τρόπο.

Το γρηγορότερο σύστημα περιμετρικής κάλυψης.

Το κατάστρωμα προστατεύεται από 2 περιμετρικές τέντες οι οποίες ανοίγουν ταχύτατα, τραβώντας τις από τα πλαϊνά ερμάρια σαν να ήταν κουρτίνες!

Αυτή η εξαιρετικά ευέλικτη λύση σας δίνει την δυνατότητα να τις τοποθετήσετε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το Marex 310 SC διαθέτει 2 καθίσματα μπροστά από το ταμπλό του οδηγού και ένα μονό κάθισμα στην αριστερή πλέυρα του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος
Μήκος 9.46 m
Πλάτος 3.22m
Βάθος 0.97m
Βάρος Περίπου 4500kg (άδειο σκάφος)
Κρεβάτια 4+2
Δεξαμενή καυσίμων 440lt
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος
Μήκος 9.46m
Πλάτος 3.22m
Βάθος 0.97m
Βάρος Περίπου 4500 Kg (άδειο σκάφος)
Κρεβάτια 4+2
Δεξαμενή καυσίμων 440lt
Δεξαμενή νερού 280lt
Δεξαμενή αποβλήτων 150lt
Δεξαμενή νερού μπάνιου 200lt
Μπαταρίες 3+1 (380 AH)
Πλαϊνό κατάστρωμα 0.25m
Καθίσματα 8 άτομα
Κύριο κρεβάτι μπροστινής καμπίνας 1.55 x 2.10 m
Κρεβάτι μεσαίας καμπίνας 1.60 x 2.00 m
Ξαπλώστρα 1.40 x 1.90 m
Ύψος κάτω από την τέντα 2.00 m
Ύψος σαλονιού 2.05 m
Ύψος μπροστινής καμπίνας 1.85 m
Ύψος στο μπάνιο 1.92 m
CE category B