Ευρύχωρο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Χαρακτηριστικά.

Το νέο Marex 330 Scandinavia είναι σαν μία μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας της Marex, το Marex 375, και σαν η επόμενη έκδοση του προηγούμενου Marex Scandinavia. Η γάστρα και το κατάστρωμα είναι απολύτως καινούργια. Οι προηγούμενοι πελάτες είχαν την επιθυμία για ένα κλειστό σκάφος με γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο καθισμάτων καθώς και μεγάλο εξωτερικό χώρο αντίστοιχα. Και αυτό σχεδιάσαμε! Το χαρακτηριστικό αυτό κάνει το σκάφος ιδανικό για μεγάλες παρέες και άνετο day cruising. Μία συρόμενη πόρτα στο πιλοτήριο ήταν κάτι το οποίο αιτήθηκαν αρκετά άτομα, το οποίο προστέθηκε, και προσφέρει έυκολη πρόσβαση στο κατάστρωμα και έυκολη πρόσδεση στο λιμάνι. Προκειμένου να ικανοποιηθούν διαφορετικές ανάγκες και αγορές, το σκάφος διαθέτει την επιλογή μονού ή διπλού κινητήρα, διπλού άξονα ή έσω εξωλέμβιου. Η ταχύτητα πλέυσης είναι από 23 μέχρι 30 κόμβους και η υψηλότερη ταχύτητα από 28 μέχρι 38 κόμβους, ανάλογα με την ιπποδύναμη του κινητήρα της επιλογής σας. Όταν περικλείεται σωστά, το Marex 330 Scandinavia διατηρεί θερμοκρασία και κάνει την διάρκεια του καλοκαιριού μεγαλύτερη στις πιο βόρειες περιοχές. Παράλληλα, σε πιο ζεστά κλίματα, με τη χρήση ενός κλιματιστικού μπορεί να κρατηθεί δροσερός ο χώρος. Το σκάφος διαθέτει ένα από τα πιο γρήγορα συστήματα περιμετρικής κάλυψης – ένα συρόμενο σύστημα οροφής με πλαϊνές κουρτίνες. Η διαδικασία κάλυψης διαρκεί περίπου ένα λεπτό.

Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να τοποθετηθεί με φορά ίδια της κατευθύνσεως του ταξιδίου, με σκοπό οι επιβάτες να απολαύσουν το ταξίδι στο χώρο του σαλονιού. Ο χώρος της κουζίνας είναι ικανοποιητικά άνετος, ακόμα και για τους πιο αυστηρούς chef. Επιπροσθέτως, στη πρύμνη υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μεγάλης ψησταριάς. Το πίσω μέρος του σκάφος προσφέρει αρκετές επιπρόσθετες επιλογές όπως επιπλέον ψυγείο, παγομηχανή, επιπλέον πάγκος καθίσματος ή απλά να παραμείνει ένας κενός χώρος. Η ανάγκη για αποθηκευτικούς χώρους έχει καλυφθεί πλήρως στο Marex 330 Scandinavia.

Κάτω κατάστρωμα: τοποθετώντας το ντουζ στο κέντρο του σκάφους, δόθηκε η δυνατότητα κατασκευής ενός αρκέτα πρακτικού μπάνιου. Όντας ευρύχωρο, στο μπροστά μέρος της συγκεκριμένης καμπίνας , παρέχεται χώρος για ένα επιπλέον κρεβάτι. Η μεσαία καμπίνα έχει άνετους και μεγάλους χώρους για να φιλοξενηθούν 2 άτομα. Εξαιτίας του γεγονότος ότι αρκετές μαρίνες και λίμνες θέτουν περιορισμούς στο μέγεθος, το Marex 330 Scandinavia είναι διαθέσιμο με μικρή η μεγάλη πλατφόρμα μπάνιου.

Ιδανικό για να ταξιδέψετε με δύο ή τέσσερα άτομα και με την επιλογή φιλοξενίας επισκεπτών!

Μοναδικές λύσεις.

Μια συρόμενη πόρτα στο πηδάλιο είναι τοποθετημένη με σκοπό την εύκολη πρόσβαση στο πλαϊνό κατάστρωμα. Με αυτό το χαρακτηριστικό, η πρόσδεση στα λιμάνια γίνεται αισθητά πιο άνετη.

Το σκάφος διαθέτει ένα από τα πιο γρήγορα συστήματα περιμετρικής κάλυψης  – ένα συρόμενο σύστημα οροφής με πλαϊνές κουρτίνες. Διαδικασία διάρκειας ενός λεπτού.

Εξαιρετικά μεγάλη χώροι για σκάφος τέτοιου μήκος. Το Marex 330 Scandinavia παρέχει ευρύχωρους πάγκους καθισμάτων, τόσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά. Κάτω από το κατάστρωμα – το μπάνιο και η τουαλέτα είναι τοποθετημένα στο κέντρο του σκάφους. Η μπροστινή καμπίνα είναι ιδιαίτερα ψηλή με μεγάλο και άνετο κρεβάτι.

Ένα διπλό ταμπλό στο πιλοτήριο ικανοποιεί όλες τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Ακόμα, έχει την ικανότητα σύνδεσης με iPad ή παρόμοιες συσκευές. Το αποτελεσματικό ηλιακό panel μπορεί προεραιτικά να τοποθετηθεί στην οροφή παρέχοντας μέχρι και 900 watts ισχής ρεύματος – αρκετό για να διατηρηθεί αυτόνομα το σκάφος, ακόμα και με το ψυγείο ή το κλιματιστικό μόνιμα ανοιχτό. Η οροφή έχει την επιλογή τοποθέτησης σχάρας για την αποθήκευση Kayak, SUP ή και ποδηλάτων. Η μπροστινή ξαπλώστρα του καταστρώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φουσκωτό για τα παιδιά , χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος
Μήκος (μικρή έκδοση) 9,99 M
Μήκος (μεγάλη έκδοση) 10,49 M
Πλάτος 3,40 M
Βάθος (μονός κινητήρας) 1,10 M
Βάθος (διπλός κινητήρας) 0,90 M
Βάρος (μικρό) 5500 KG
Βάρος (μεγάλο) 7430 KG
Καθίσματα Για 8 άτομα
Κρεβάτια 4 + 2
Δεξαμενή καυσίμων 650 λίτρα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος
Μήκος (μικρή έκδοση) 9,99 M
Μήκος (μεγάλη έκδοση) 10,49 M
Πλάτος 3,40 M
Βάθος (μονή μηχανή) 1,10 M
Βάθος (διπλή μηχανή) 0,90 M
Βάρος (μικρό) 5500 KG
Βάρος (μεγάλο) 7430 KG
Καθίσματα Για 8 άτομα
Κρεβάτια 4 + 2
Δεξαμενή καυσίμων 650 λίτρα
Δεξαμενή νερού 300 λίτρα
Θερμοσίφωνας 50 λίτρα
Δεξαμενή αποβλήτων 200 λίτρα
Δεξαμενή αποβολής μπανιέρας (προεραιτικό) 160 L
Μπαταρίες 4x service, 1x ανά κινητήρα
CE Category B
Design Marex & Nikl design
Κύριο κρεβάτι (μπροστινή καμπίνα) 2,10+ x 160+ M
Κρεβάτι ξενώνα (μεσαία καμπίνα) 2,00 x 1,60 M
Ξαπλώστρα 1,85 x 1,40 M
Ύψος με τέντα (μπροστά) 1,98 M
Canopy headroom (pantry) 1,94 M
Ύψος με τέντα (χώρος καθισμάτων) 2,08 M
Χώρος πιλοτηρίου (ελάχιστος) 1,93 M
Μπροστινή καμπίνα 1,94 M
Μεσαία καμπίνα (αποδυτήρια) 1,94 M
Μεσαία καμπίνα (είσοδος) 1,10 M
Μεσαία καμπίνα (πάνω από το κρεβάτι) 0,55 M
Μήκος κεντρικού χώρου καθισμάτων 2,00 M
Πλατφόρμα μπάνιου (μικρή έκδοση) 0,68 M
Πλατφόρμα μπάνιου (μεγάλη έκδοση) 1,19 M
Ύψος χωρίς τη βάση με το ιστίο 4,21 M
Ύψος πάνω από το νερό χωρίς το ιστίο 2,88 M
Πλάτος πλευρικού καταστρώματος (ελάχιστο) 0,25 M

VIDEO