Διαχρονικές κλασσικές γραμμές και λεπτομέρειες.

Σκάφος για μια μεγάλη οικόγενεια.

Το Marex 373 ACC, ιδανικό σκάφος για μεγάλες οικογένειες, διαθέτει διαχρονικές κλασσικές πινελιές καθώς και μία ευρύχωρη καμπίνα στην πρύμνη.

Λόγω των χαμηλωμένων πλαϊνών διαδρόμων του καταστρώματος, η μετακίνηση σε αυτό το σκάφος 12,05 μέτρων καθιστάται αρκετά άνετη. Η Marex στοχεύει να δώσει τον χαρακτήρα και την εμφάνιση ενός “μικρού πλοίου” στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Η ευρύχωρη και ψηλή πίσω καμπίνα σας παρέχει ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι. Επιπροσθέτως, προσφέρει μία πανοραμική θέα που επεκτείνεται κατά μήκος όλης της πρύμνης. Η καμπίνα στη πλώρη διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι κεντρικά του σκάφους το οποίο όταν δεν είναι κατειλημμένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Η ντουζιέρα και η τουαλέτα είναι επίσης τοποθετημένα κεντρικά του σκάφους.

Το πιλοτήριο του Marex 373 ACC διαθέτει καθίσματα για εως 10 άτομα, εκ των οποίων δύο από αυτά εξυπηρετούν και ως καθίσματα συνοδηγού. Συνοδευόμενες από το τραπέζι φαγητού, οι καρέκλες του μπαρ είναι μια καινοτομία σε σκάφος τέτοιου μήκος. Το σύστημα περιμετρικής κάλυψης του εξωτερικού χώρου , είναι απλό και έυκολο στη χρήση. Όταν δεν χρησιμοποιείται, αποθηκεύεται σε έναν ειδικό αποθηκευτικό χώρο στη πρύμνη του σκάφους. Το 373 ACC είναι η ανανεωμένη έκδοση του 370 ACC.

ΝΙΚΗΤΗΣ

MOTORBOAT OF THE YEAR 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ

EUROPEAN POWERBOAT OF THE YEAR 2009

ΝΙΚΗΤΗΣ

NORWAY BOAT OF THE YEAR 2009

Έξυπνες λύσεις.

Το Marex 373 ACC διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα μπάνιου με ενσωματωμένο αποθηκευτικό κουτί το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάθισμα για τον πρωινό σας καφέ. Η χωρητικότητα του είναι αρκετά μεγάλη, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να αποθηκεύεσετε από δεξαμενή βενζίνης μέχρι και παιχνίδια για τα παιδιά.

Το περιμετρικό σύστημα κάλυψης της πρύμνης αποθηκεύεται κάτω από τα μαξιλάρια της πίσω ξαπλώστρας, ενώ της οροφής στο targa. Τόσο το σύστημα της πρύμνης όσο και της οροφής εκτελούνται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το Marex 373 ACC παρέχει διπλή μπροστινή καμπίνα, μονή κεντρικά του σκάφους και μία εντυπωσιακή τριπλή καμπίνα στη πρύμνη. Όταν η κεντρική καμπίνα δεν είναι κατειλημμένη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος
Μήκος 12,05 M
Πλάτος 3,55 M
Βάθος 1,05 M
Δεξαμενή καυσίμων 700 λίτρα
Δεξαμενή νερού 340 λίτρα
Δεξαμενή αποβλήτων 200 λίτρα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τύπος γάστρας Πλαναρίσματος με άξονα
Μήκος 11,37 M
Κινητήρας Κεντρικός, μονός
Πλάτος 3,50 M
Βάθος 1 M
Ύψος χωρίς τη βάση 3,88 M
Ύψος πάνω από το νερό χωρίς ιστίο 2,90 M
Βάρος Περίπου 6900 Kg (άδειο)
Δεξαμενή καυσίμων 650 λίτρα
Θερμοσίφωνας 60 λίτρα
Δεξαμενή αποβλήτων 180 λίτρα
Δεξαμενή νερού 320 λίτρα
Μπαταρίες 4 + 1 (480 AH)
Καθίσματα Για 10 άτομα
Καθίσματα τραπεζιού δείπνου Για 9 άτομα
Καμπίνες 3
Κρεβάτια 3 + 2 + 1
Design E.Aalrud / Seaway and E.Thorup
CE category B