Μία εντελώς νέα γενιά φουσκωτών σκαφών.

Η νέα σειρά Nordkapp Airborne είναι μια νέα γενιά φουσκωτών σκαφών, βασισμένη στο DNA των ταχύπλοων σκαφών της Nordkapp. Αυτό σημαίνει οτι σχεδιάστηκε με έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης, στις έξυπνες λύσεις και στην υψηλή ποιότητα, διαμορφωμένα σε ένα από τα καλύτερα σκάφη που δημιούργησε η Nordkapp! Το Airborne 7 στοχεύει να σας δώσει ένα φυσικό και ελεύθερο συναίσθημα. Εν ολίγοις, το Nordkapp Airborne 7 αποτελεί ένα ασφαλές, σπορ και πολύ διασκεδαστικό φουσκωτό σκάφος!

Ένα φουσκωτό σκάφος με πολλές ανέσεις.

Το Nordkapp Airborne 7 είναι ανεπτυγμένο με βάση τον προσανατολισμό στον οδηγό, χωρίς να διακυβεύεται το επίπεδο άνεσης των επιβατών . Με το πρώτο βήμα στο σκάφος και θα αναγνωρίσετε γρήγορα την οδηγική εμπειρία που είναι ικανό να σας προσφέρει, σε συνδυασμό με την κλασική σταθερότητα ενός φουσκωτού σκάφους. Αυτό μετατρέπει το Nordkapp Airborne 7 στο ιδανικό φουσκωτό σκάφος για λάτρεις της ταχύτητας και ημερίσιες εκδρομές. Το σκάφος μπορεί να παραδοθεί με περιμετρική τέντα, το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε ένα πλήρες κλειστό χώρο για την κονσόλα πιλοτηρίου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον εξοπλισμό όπως ψυγείο, ξαπλώστρα, bowthruster κ.λπ. Συνολικά, ο μοναδικός συνδυασμός ταχύτητας και άνεσης θα σας δώσει την αίσθηση μιας εντελώς νέας γενιάς φουσκωτών σκαφών.

Προσαρμοσμένη κονσόλα.

Η κονσόλα, η οποία περιέχει τόσο sprayhood όσο και το περιμετρικό σύστημα κάλυψης, είναι ένα από τα οφέλη που αποκομίζετε από το Nordkapp Airborne 7. Το sprayhood, μαζί με το ευρύ παρμπρίζ, παρέχει πρακτική χρήση του σκάφους ανεξάρτητα από τον καιρό, αυξάνοντας το μήκος των διακοπών σας.

Εστίαση στην άνεση.

Η ξαπλώστρα στο Nordkapp Airborne 7 προσφέρει στο φουσκωτό σκάφος την άνεση που χρειάζεστε για μία μεγάλη ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα. Η ξαπλώστρα τοποθετείται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η γάστρα.

Η γάστρα του Nordkapp Airborne 7 δίνει μια αίσθηση σπορ και ασφάλειας. Παρέχεται από την ικανότητα της γάστρας να ακολουθεί τις στροφές, βελτιώνοντας το επίπεδο άνεσης. Αυτό δίνει μια κορυφαία αίσθηση οδήγησης που δε θα θέλατε να χάσετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος γάστρας 6.80 m
Πλάτος 2.53 m
Ύψος 1.98 m
Βάρος Από 900kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρες Max 250hp
Δεξαμενή καυσίμων 200 λίτρα
Καθίσματα Για 10 άτομα