Άνετο και ασφαλές day-trip cruiser.

Ευρύχωρο με έξυπνες λεπτομέριες.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά, το προστατευτικό παρπρίζ και οι πρακτικές λύσεις είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Avant ιδανικό για μεγάλες μέρες στη θάλασσα. Το A605 αποτελεί κατάλληλο σκάφος για ημερήσιες εκδρομές. Ο συνδυασμός εύκολης πρόσβασης του σκάφους, των άνετων καθισμάτων και του πρακτικού πιλοτηρίου σας παρέχει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Η πλατφόρμα κολύμβησης στη πρύμνη σας προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης θαλάσσιου σκι και wakeboard. Το Avant 605 διαθέτει επίσης το «Nordkapp smartness» με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους για αποσκευές, ξαπλώστρες πλώρη και ψυγείο *. Εν ολίγοις, αποτελεί ένα τέλειο συνεργάτη για να απολαύσετε μαζί ξεχωριστές εμπειρίες.

Έξυπνες λεπτομέριες.

Οι έξυπνες λεπτομέρειες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού του Avant 605. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από το παρμπρίζ μπορεί να αποθηκεύσει αρκετές αποσκευές για άνετες ημερήσιες εκδρομές και η πόρτα του χώρου αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι για 2 άτομα. Το πρύμνιο μέρος του πιλοτηρίου διαθέτει άνετα καθίσματα και  μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια άνετη ξαπλώστρα.

 

Sport αίσθηση.

Η γάστρα του Avant 605 sport σχεδιασμό που μπορεί να δεχθεί τα κύματα χωρίς κανένα προβλήματα. Η απότομη γωνία της γάστρας κόβει τα κύματα σαν μαχαίρι, ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάλυψη για τους επιβάτες. Αυτό είναι ένα bowrider που λατρεύει να οδηγείται!

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 6.06 m
Πλάτος 2.20 m
Βάρος Από 830 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 90 – 150 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 45 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 122 λίτρα
Καθίσματα Για 7 άτομα