Συνδιασμός sport χαρακτηριστικών και πρακτικότητας.

Sport σκάφος με εστίαση στον οδηγό & τους επιβάτες.

Το Nordkapp Avant 705 μοιράζεται την ίδια γάστρα με το Enduro 705. Το πλατύ και ψηλό παρπρίζ προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον κατά την οδήγηση. Το ευρύχωρο πιλοτήριο εξοπλισμένο με ψυγείο (προαιρετικό), μεγάλο τραπέζι για φαγητό και καναπέ σας χαρίζουν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τους τριγύρω σας.

Σε περίπτωση βροχής ή κρύες στιγμές του καλοκαιριού μπορεί να καλυφθεί γρήγορα με το περιμετρικό σύστημα κάλυψης που διαθέτει το σκάφος. Το Avant 705 διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και την δυνατότητα ηλεκτρικής ή φορητής τουαλέτας. Εν ολίγοις, αποτελεί ένα συνδιασμό πρακτικού day-trip σκάφους με εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Ξαπλώστρα στη πλώρη.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Avant 705 είναι ο μεγάλος χώρος που παρέχεται μπροστά από το παρπρίζ. Εκεί έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη και άνετη ξαπλώστρα όπου 2 άτομα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η πλώρη είναι εύκολα προσβάσιμη είτε από το παράθυρο της του παρπρίζ είτε από την πόρτα του πιλοτηρίου.

Ασφάλεια και άνεση.

Ακόμη ένα από τα πλεονεκτήματα του Avant 705 είναι η δυνατότητα πλήρης κάλυψης του πιλοτηρίου. Με αυτό τον τρόπο, μετατρέπεται σε ένα daycruiser-like σκάφος όπου όλοι οι επιβάτες κάθονται προστατευμένοι πίσω από το πλατύ παρπρίζ. Το υψηλότερο freeboard του σκάφους χαρίζει την αίσθηση ασφάλειας ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες ή σε κακές καιρικές συνθήκες.

 

Έξυπνες λεπτομέρειες.

Το Avant 705 διαθέτει έξυπνες λεπτομέρειες όπως αναμένεται και απαιτείται από τα σκάφη της Nordkapp. Μία από αυτές είναι ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο πιλοτήριο που σας χαρίζει την δυνατότητα τουαλέτας. Το πρακτικό τραπέζι που προσφέρει χώρο για 2 άτομα, σε συνδιασμό με τη ξαπλώστρα του πιλοτηρίου δημιουργούν ένα ξεχωριστό χώρο για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση με τους κοντινούς σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 7.05 m
Πλάτος 2.30 m
Βάρος Από 1200 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 150 – 250 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 184 λίτρα
Καθίσματα Για 7 άτομα