Πρακτικές λύσεις και σταθερότητα.

Ψηλό freeboard και σταθερότητα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα εντοπίσετε μπαίνοντας στο Enduro 605 είναι η εύκολη πρόσβαση, το ψηλό freeboard και η σταθερότητα τα οποία σε συνδιασμό με την υψηλή πρακτικότητα και τον εύκολο χειρισμό του θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες στη θάλασσα. Το ψηλό freeboard παρέχει σε εσάς και τους επιβάτες σας ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον. Οι πρακτικές λύσεις όπως η ξαπλώστρα στη πλώρη, το ψυγείο,  το sprayhood* καθώς και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος μετατρέπει το σκάφος ιδανικό για ταξίδια 2 ατόμων ή μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων.

Πιλοτήριο προσανατολισμένο στον οδηγό.

Η κεντρική κονσόλα του Enduro 605 εξασφαλίζει ισόποση κατανομή του βάρους και παρέχει στον οδηγό πλήρη οπτική του περιβάλλοντος.

Το Nordkapp Enduro 605 αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς σχεδιασμού της Nordkapp το 2015. Το συγκεκριμένο έτος του απονεμήθηκαν, δικαιολογημένα, αρκετά βραβεία.

e605 award

ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ

“Ειδικά στην ανώτατη ταχύτητα πλεύσης είναι που φαίνεται η υψηλή ποιότητα της γάστρας. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το σκάφος μπορεί να διατηρηθεί στις υψηλές ταχύτητες και παράλληλα να παραμείνει άνετο. “

– Espen Thorup, σχεδιαστής του Nordkapp Enduro 605

Χώροι χαλάρωσης.

Η πλώρη του Nordkapp Enduro 605 είναι σχεδιασμένη να συνδιάζει πρακτικούς χώρους αποθήκευσης και άνετους χώρους χαλάρωσης. Μία άνετη, μεγάλη ξαπλώστρα στη πλώρη θα σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές, απολαμβάνοντας ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες στη θάλασσα.

Πρακτικές χρήσεις.

Ενώ το E605 διαθέτει την επιλογή επιπλέον εξοπλισμού όπως ψυγείο, sprayhood και bow thruster, ο βασικός εξοπλισμός είναι ικανός να σας χαρίσει ευχάριστα και διασκεδαστικά ταξίδια. Οι αποσκευές σας μπορούν να τοποθετηθούν στους μεγάλους χώρους αποθήκευσης του σκάφους έτσι ώστε να διευκολύνουν την κίνηση σας πάνω σε αυτό.

Σύστημα κάλυψης.

Το Nordkapp Enduro 605 αποτελεί ένα σκάφος φτιαγμένο να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες και για αυτό το λόγο σχεδιάσαμε ένα σύστημα περιμετρικής κάλυψης για 4 άτομα, με μεγάλα παράθυρα για καλή ορατότητα. Το σύστημα αυτό μπορεί να στηθεί και να ξεστηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν δεν χρησιμοποιείται, αποθηκεύεται σε ένα κρυμμένο χώρο αποθήκευσης, μπροστά από την κονσόλα. Είναι εύκολα προσβάσιμο, αλλά ποτέ ανάμεσα στα πόδια σας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 6.06 m
Πλάτος 2.20 m
Βάρος Από 800 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 90 – 150 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 48 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 125 λίτρα
Καθίσματα Για 7 άτομα