Το Nordkapp Enduro 705 είναι σχεδιασμένο με βάση τα ίδια πολυβραβευμένα χαρακτηριστικά του Enduro 605

Προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά της οδήγησης του σκάφους.

Το Nordkapp Enduro 705 αποτελεί ένα ανθεκτικό σκάφος με 23.5 μοιρών γάστρα, σχήματος V. Το σκάφος διαθέτει sport ιδιότητες και γάστρα που δέχεται με άνεση και ευκολία τα κύματα. Το πιλοτήριο του 705 δίνει την αίσθηση ενός sport αμαξιού, κάτι το οποίο γίνεται γρήγορα αντιληπτό.

Το Enduro 705 έχει τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με κινητήρες μέχρι και 250 ίππων οι οποίοι εξασφαλίζουν ταχύτητες μέχρι και 49 κόμβων. Πλέοντας με 30 κόμβους, η κατανάλωση καυσίμων διατηρείται στο 1.1 λίτρο ανά ναυτικό μίλι.

Έξυπνο design.

Το Enduro 705 διαθέτει πλατιά κεντρική κονσόλα που προστατεύει επαρκώς τον οδηγό και τους επιβάτες από τον καιρό και τον άνεμο. Παράλληλα προσφέρει ευρύχωρους διαδρόμους και άνετη μετακίνηση στο σκάφος. Στη δεξία πλευρά της κονσόλας υπάρχει καμπίνα με τουαλέτα στο εσωτερικό της (Προεραιτική ηλεκτρική τουαλέτα με δεξαμενή).

Μπροστά από την κονσόλα, όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα Enduro, υπάρχει ξεχωριστός χώρος για το σύστημα κάλυψης του σκάφους.

Πέρα όμως από αυτόν τον χώρο, παρέχεται και χώρος καθισμάτων ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε sun lounge, επεκτείνοντας σε όλη την πλώρη, για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ιδανικά κάτω από τον ήλιο.

Ο πρυμνιακός πάγκος διαθέτει ενσωματωμένο κάλυμμα για βροχή, το οποίο σηκώνεται άνετα με λαβή, κάνοντας την χρήση του σκάφους αισθητά ευκολότερη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 7.05 m
Πλάτος 2.30 m
Βάρος Από 1150 kg χώρις κινητήρα
Κινητήρας 150 – 250 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμου 195 λίτρα
Καθίσματα Για 7 άτομα