Ο κυρίαρχος των σκαφών κεντρικής κονσόλας.

Εστιασμένο στον οδηγό.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο, επικεντρωθήκαμε στο να κάνουμε την εμπειρία του οδηγού ξεχωριστή. Με μία γρήγορη ματιά στο πιλοτήριο του Enduro 805 θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα γιατί αυτό το σκάφος είναι ο βασιλιάς των κεντρικών κονσολών. Η υψηλή θέση των οδήγησης σας προσφέρει μία καλή οπτική του περιβάλλοντος και των συνθηκών γύρω σας, ενώ ταυτόχρονα το χαμηλότερο πίσω μέρος δίνει στους επιβάτες σας ένα πιο προστατευμένο μέρος όταν οδηγείτε σε υψηλότερες ταχύτητες.

Ασφάλεια και ευκινησία.

Η αίσθηση ασφάλειας σε συνδυασμό με τα sport χαρακτηριστικά οδήγησης είναι κάτι που παρατηρείται εύκολα στο Enduro 805. Ο συνδυασμός της τυπικής γάστρας Nordkapp μαζί με το ψηλό freeboard παρέχει ασφαλείς και ισορροπημένες λύσεις με έμφαση σε μια άνετη ζωή στη θάλασσα.

 

Χώροι που δε θα περιμένατε.

Ο έξυπνος σχεδιασμός προσφέρει διπλή καμπίνα μεγέθους που δε θα περιμένατε σε sport σκάφος τέτοιου μήκους. Τα φημέ παράθυρα κοντά στο επίπεδο του νερού, προσφέρουν αρκετό φως στην καμπίνα. Με τουαλέτα (προεραιτικά ηλεκτρική), νιπτήρα και μπάνιο στη πρύμνη, το Enduro 805 αποτελεί ένα αληθινό Σκανδιναβικό ταξιδιώτη του Αρχιπέλαγους.

Μέρη χαλάρωσης.

Η πρύμνη διαθέτει μεγάλο καναπέ σχήματος L, συνοδευόμενο από τραπέζι μεγάλο αρκετά για 4-6 άτομα και η πλώρη προσφέρει μία άνετη ξαπλώστρα για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο. Επιπροσθέτως είναι κοντά στο ψυγείο το οποίο είναι τοποθετημένο κάτω από τον οδηγό (προαιρετικό).

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 8.05 m
Πλάτος 2.50 m
Βάρος Από 1650 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 1×200 – 2×200 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 55 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 275 λίτρα
Καθίσματα Για 8 άτομα
Κρεβάτια 2