Η ναυαρχίδα των σκαφών της Nordkapp!

Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας, το αποτέλεσμα είναι ένα sport, παντώς καιρού οικογενειακό Coupe που κάνει την διαφορά.

Κάνοντας ντεμπούτο το 2020, το Nordkapp Gran Coupe 905 σχεδιάστηκε για να σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης σχετικά με τα σκάφη κλειστού πιλοτηρίου. Η ικανότητα του σκάφους για ελιγμό και ο τρόπος που αντιμετωπίζει σκληρές καιρικές συνθήκες, είναι μία κατηγορία μόνα τους, με το τυπικό sport ύφος της Nordkapp. Η βαθιά και κοφτή εργοδυναμική γάστρα σχήματος V εξασφαλίζουν γρήγορα και άνετα ταξίδια.

Η εύκολη πρόσβαση στο πίσω κατάστρωμα μέσω της συρόμενης πόρτας “ανοίγει” πραγματικά το κουπέ. Εάν προσθέσετε την ηλεκτρική πτυσσόμενη ηλιοροφή *, μπορείτε να ανοίξετε το σκάφος για αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Το 905 μπορεί να φιλοξενήσει τους επιβάτες του άνετα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Χρησιμοποιώντας το σύστημα κάλυψης του πρύμνιου καταστρώματος συνδιαστικά με την θέρμανση*, θα έχετε επιπλέον χώρο για να περάσετε χρόνο.

Το πιλοτήριο

Από τη θέση του οδηγού μπορείτε να προσαρμόσετε το ταμπλό σας με μία ή δύο οθόνες Garmin 12 ιντσών. Σε αυτές τις οθόνες μπορείτε να κάνετε την προσωπική σας εγκατάσταση, δίνοντάς σας τις σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του σκάφους. Με την οθόνη κινητήρα Mercury θα έχετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κινητήρα ανά πάσα στιγμή.

Εστίαση στην άνεση

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα μονό κρεβάτι στη μεριά του port side και ένα μεγάλο και άνετο king-size κρεβάτι στην πλώρη. Το Gran Coupe 905 διαθέτει δυνατότητα φωτισμού με λάμπες LED στην καμπίνα, δημιουργώντας μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Στην δεξιά πλευρά θα βρείτε ξεχωριστή τουαλέτα, εξοπλισμένη με νεροχύτη, σύστημα νερού με πίεση και ηλεκτρική τουαλέτα με δεξαμενή συγκράτησης.

Οι λεπτομέρειες της καμπίνας

Στο πιλοτήριο του Gran Coupe 905 θα βρείτε έναν ευρύχωρο καναπέ και ένα μεγάλο τραπέζι, που μπορεί να φιλοξενήσει 5-6 άτομα. Η πίσω περιοχή του πιλοτηρίου μπορεί επίσης να μετατραπεί σε επιπλέον κρεβάτι με χώρο για δύο άτομα. Περαιτέρω προς τη πλώρη θα συναντήσετε το ντουλάπι του 905, κομψά κρυμμένο κάτω από το κάθισμα των επιβατών. Ένας μεγάλος νεροχύτης και εξοπλισμός μαγειρικής βρίσκεται στο κελάρι. Κάτω από το κάθισμα των οδηγών βρίσκεται το μεγάλο ψυγείο 49 λίτρων, εξοπλισμένο με δύο συρτάρια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 9.12 m
Πλάτος 2.98 m
Βάρος Από 2550 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 1×300 – 2×200 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 309 λίτρα
Καθίσματα Για 8 άτομα
Κρεβάτια 5