Βραβείο European Power Boat 2019.

Mία εντελώς καινούργια ιδέα.

 

Στο Nordkapp Noblesse 660 απονεμήθηκε το, μεγάλου κύρους, βραβείο European Power Boat τους έτους 2019. Η απονομή λαμβάνει μέρος στη μεγαλύτερη εκδήλωση για σκάφη στον κόσμο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Το Noblesse 660 ψηφίστηκε από δημοσιογράφους του χώρου από όλη την Ευρώπη για τη κατηγορία σκαφών 25 ποδιών και κάτω.

Το Nordkapp Noblesse 660 παρουσιάζει μία εντελώς καινούργια ιδέα στο τομέα των daycruiser. Η Nordkapp, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Espen Thorup, ανεβάζουν το σκάφος σε ένα άλλο επίπεδο με τη νέα, απότομη γάστρα του και ένα πιο προστατευμένο πιλοτήριο όπου, τόσο μεγάλες όσο και μικρές οικογένειες κάθονται αναπαυτικά προστατευμένοι πίσω από το παρμπρίζ.

Το πιλοτήριο είναι βαθύτερο προσφέροντας περισσότερη άνεση, με χαμηλωμένο κέντρο βάρους που επιτρέπει την ύπαρξη του 22.5 μέτρων transom deadrise. Το ολοκαίνουργιο σύστημα απορροής του πιλοτηρίου καθιστά αυτή τη κατασκευή δυνατή.

Το design του παρμπρίζ χαρίζει στο σκάφος ένα νέο look. Η ενός επιπέδου πλατφόρμα μπάνιου και η ενσωματωμένη σκάλα αποτελούν μερικές από τις λύσεις που αποδεικνύουν ότι η Nordkapp επικεντρώθηκε αυστηρά στην ασφάλεια και ευκολία χρήσης του οικογενειακού αυτού σκάφους.

Χαμηλωμένο πιλοτήριο.

Το μυστικό της νέας αυτής ιδέας είναι το χαμηλωμένο πιλοτήριο, επιτρέποντας στο σκάφος να επιτυγχάνει μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη προστασία στους επιβάτες, χωρίς να διακινδυνεύει το sport design του. Το πιλοτήριο του Noblesse 660 έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι κοινωνικό. Ο μεγάλος καναπές σε σχήμα U και το ευρύχωρο τραπέζι παρέχουν αρκετό χώρο για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας για να απολαύσετε ημερήσιες εκδρομές. Σε περίπτωση που αρχίσει να βρέχει, το περιμετρικό σύστημα κάλυψης ανακτάται εύκολα από τον αποθηκευτικό του χώρο στον πίσω καναπέ με αποτέλεσμα όλοι να παραμένουν στεγνοί. Ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Άνετη καμπίνα.

Η καμπίνα στο Noblesse 660 είναι φτιαγμένη για μια άνετη διανυκτέρευση 2 ατόμων. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας καμπίνας με υψηλή ποιότητα και φινίρισμα για να απολαύσετε έναν καλό ύπνο. Τα παράθυρα πάνω από τη γραμμή νερού παρέχουν μια πλήρη οπτική του περιβάλλοντος και παρέχουν καλές συνθήκες φωτισμού στην καμπίνα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 6.50 m
Πλάτος 2.50 m
Βάρος Από 1200 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 115 – 200 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 145 λίτρα
Καθίσματα Για 6 άτομα
Beds 4