Κοινωνικό με φανταστικά χαρακτηριστικά οδήγησης.

Το Noblesse 720 είναι αυτό που περιγράφουμε ως κοινωνικό σκάφος, με φανταστικά χαρακτηριστικά οδήγησης. Ο συνδυασμός ενός χαμηλωμένου καταστρώματος και ενός μεγάλου καναπέ στο πίσω μέρος παρέχει χώρο χαλάρωσης για όλη την οικογένεια. Το πιλοτήριο είναι εξοπλισμένο με ντουλάπι για αποθήκευση τροφίμων, νεροχύτη με φρέσκο ή εμφιαλωμένο νερό καθώς και αρκετούς ακόμα αποθηκευτικούς χώρους.

Τόσο στην πλώρη όσο και στην πρύμνη θα συναντήσετε άνετες ξαπλώστρες, με τη πλατφόρμα μπάνιου να αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση. Το υψηλό freeboard και η σταθερότητα του 720 σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ασφαλή. Το Noblesse 720 είναι επίσης ένα από τα πιο sport daycruisers στην αγορά, με ταχύτητα πάνω από 50 κόμβους.

Χώροι χαλάρωσης.

Το Noblesse 720 δημιουργήθηκε με έμφαση στους χώρους χαλάρωσης. Η πλώρη, το πιλοτήριο και οι πλατφόρμες κολύμβησης είναι όλα εξοπλισμένα με άνετα μαξιλάρια, δημιουργώντας χώρους για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες στη θάλασσα. Αυτό επιτρέπει τη χρήση ολόκληρου του σκάφους, για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ευκινησία.

Η γάστρα του 720 το καθιστά ένα ισχυρό και ευέλικτο ταχύπλοο σκάφος. Το μεγάλο πιλοτήριο του, το ψηλό freeboard και η απότομη γάστρα του, διευκολύνουν την εμπειρία ενός σαββατοκύριακου ταξιδιού και ταυτόχρονα δημιουργούν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Καμπίνα με χώρους και άνεση.

Η καμπίνα του Noblesse 720 είναι εξοπλισμένη με έξυπνους χώρους αποθήκευσης, άνετο στρώμα, πόρτα καμπίνας για καλή κυκλοφορία αέρα και αξεσουάρ όπως τουαλέτα. Με τα παράθυρά του πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, η καμπίνα δέχεται αρκετό φως και παράλληλα σας παρέχει με πλήρη ορατότητα του περιβάλλοντος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 7.10 m
Πλάτος 2.60 m
Βάρος Από 1480 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 200 – 250 ίππων
Μέγιστη ταχύτητα 51 κόμβους
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 182 λίτρα
Καθίσματα Για 7 άτομα
Beds 4