Η ναυαρχίδα της σειράς Noblesse.

Πρακτικό και ευρύχωρο .

Το Nordkapp Noblesse 790 δεν άργησε να κλέψει τις εντυπώσεις, με τον κόσμο να αντιλαμβάνεται γρήγορα το πόσο ιδιαίτερο σκάφος είναι, στέφοντας το ως η ναυαρχίδα της σειράς Noblesse.

Το ευρύχωρο πιλοτήριο, το πλούσιο πίσω κατάστρωμα και τα φανταστικά χαρακτηριστικά της θάλασσας το κάνει να αξίζει να το δοκιμάσετε. Το 790 είναι επίσης ένα πρακτικό σκάφος με μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών χώρων, με τη καμπίνα να προσφέρει ντουλάπα για ρούχα, πετσέτες ή οτιδήποτε άλλο.

Η καμπίνα περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρική τουαλέτα (προαιρετικό) και ένα μεγάλο κρεβάτι με χώρο για δύο ενήλικες και 1-2 παιδιά. Μετατρέποντας την το πρύμνιο κατάστρωμα ως χώρο για ξεκούραση, συνειδητοποιείτε γρήγορα ότι πρόκειται για ένα σκάφος προορισμένο για μεγαλύτερα ταξίδια στη θάλασσα.

Το πιλοτήριο.

Το πιλοτήριο διαθέτει ένα ευρύχωρο κυκλικό σαλόνι συνοδευόμενο από αρκετά μεγάλο τραπέζι για να φιλοξενήσει άνετα μία μεγάλη οικογένεια, προσφέροντας έτσι στο σκάφος ένα κοινωνικό προφίλ. Το τραπέζι αποθηκεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο. Μέρος ή και ολόκληρο το τραπέζι, ανάλογα τα άτομα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κομμάτι ενός ενιαίου καναπέ, προσφέροντας μοναδικές στιγμές κάτω από τον ήλιο. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη διαμόρφωση του χώρου χωρίς κόπο.

Πλατφόρμα κολύμβησης.

Ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά του Noblesse 790 είναι οι δύο μεγάλες πλατφόρμες κολύμβησης. Υπάρχει αρκετός χώρος για να κολυμπήσετε ή να καθίσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Αυτό το μέρος γίνεται γρήγορα το αγαπημένο της οικογένειας!

Άνετες εξορμήσεις.

Το Noblesse 790 είναι κατάλληλο τόσο για κοντινά όσο και μακρυνά ταξίδια. Με αξεσουάρ όπως σύστημα πεπιεσμένου νερού, τουαλέτα, ντουλάπι και ντους (στην πλατφόρμα κολύμβησης), το σκάφος μετατρέπεται σε ένα ιδανικό περιβάλλον για σύντομες ή μεγάλες εξορμήσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μήκος 8.11 m
Πλάτος 2.50 m
Βάρος Από 1650 kg χωρίς κινητήρα
Κινητήρας 1×250 – 2×200 hp
Μέγιστη ταχύτητα 51 κόμβοι
Υλικό GRP
Δεξαμενή καυσίμων 255 λίτρα
Καθίσματα 7 άτομα
Κρεβάτια 4