Συντήρηση & Επισκευή

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε συντήρηση και επισκευή εσωλέμβιων και εξωλέμβιων κινητήρων, ηλεκτρικού εξοπλισμού καθώς καθώς και πλαστικών εξαρτημάτων.

Με τους εξουσιοδοτημένους μηχανικούς μας, είμαστε περίφανοι να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης για τις παρακάτω επωνυμίες:

  • Mercury
  • Yamaha
  • Evinrude
  • Volvo Penta

Κατά κύριο λόγο παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης στον 200 τ.μ. χώρο μας στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί. Παρόλα αυτά, θα ταξιδέψουμε σε οποιαδήποτε τοποθεσία εντός Ελλάδος ή Κυπρου που βρίσκεται το σκάφος σας, κατόπιν συνεννοήσεως.

Διαθέτουμε την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης στους πελάτες μας για την περίοδο πριν και μετά την συντήρηση του σκάφους στις 2000 τ.μ εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί.
Δεν παρέχουμε υπηρεσίες ρυμούλκησης αλλά διαθέτουμε συνεργασίες με εγκαταστάσεις στάθμευσης σκαφών που θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας αν υπάρξει ανάγκη.

Ναύλωση

Η συλλογή αποτελείται από τα εξής σκάφη για ημερήσια ή πολυήμερη ναύλωση:

  • MAREX 360 CC
  • Hydrolift X-26s
  • Nordkapp Noblesse 660
  • Nordkapp Enduro 605
  • Sting 485s

Τα σκάφη μας είναι αγκυροβολημένα στην Μαρίνα της Γλυφάδας, στη νότια Αθήνα.
Η παράδοση του σκάφους σε κάποια άλλη τοποθεσία αποτελεί δυνατότητα κατόπιν συνεννοήσεως.

Τα σκάφη μας είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω σχεδόν όλων των online πλατφόρμων. Ωστόσο μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερες όρους αν κάνετε κράτηση απευθείας με εμάς. Παρακαλώ καλέστε μας ή στείλτε ένα αίτημα στο charters@nordic-marina.gr

Και ναι και όχι. Είμαστε αρκετά επιλεκτικοί στα σκάφη που περιλαμβάνουμε στο χαρτοφυλάκιο μας – πρέπει να είναι Σκανδιναβικής προέλευσης, πρόσφατο μοντέλο και εξαιρετικής κατάστασης. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν το σκάφος σας δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, είμαστε χαρούμενοι να σας καθοδηγήσουμε για να συμμετάσχετε στον τομέα της ναύλωσης.

Μεσιτεία

Εστιαζόμαστε σε υψηλής ποιότητας σκάφη κυρίως σκανδιναβικής προέλευσης, αλλά ενίοτε είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε κάποιον πελάτη να πουλήσει το σκάφος του, ακόμα και αν δεν είναι σκανδιναβικής προέλευσης, μόνο σε περίπτωση που μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και κατάσταση του σκάφους.

Ανανεώνουμε καθημερίνα το χαρτοφυλάκιο τον διαθέσιμων σκαφών μας στο car.gr. Ωστόσο, αν επιθυμείτε κάποιο διαφορετικό σκάφος που δεν αποτελεί μέρος της λίστας μας, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

Χρηματοδότηση & Χρηματοδοτική Μίσθωση

Αποτελούμε έναν από τους λίγους έμπορους σκαφών στην Ελλάδα που συνεργάζονται στενά με τράπεζες και οικονομικά ιδρύματα και είμαστε σε θέση να σας στηρίξουμε στην εξασφάλιση της καλύτερης επιλογής χρηματοδότησης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης. Ωστόσο, παρέχουν την συγκεκριμένη υπηρεσία μόνο για σκάφη Marex, Hydrolift, Nordkapp και Sting.

Επιπροσθέτως, διαθέτουμε συνεργάτες σε Κύπρο και Μάλτα για περαιτέρω επιλογές μίσθωσης σε μεγαλύτερα πλοία.