Σχετικά με την STING Boats.

Η Sting αποτελεί μία Νορβηγική εταιρεία σκαφών, κάτω από την ίδια στέγη με την Nordkapp, ιδιοκτησία της Frydenbo Marine. Η εταιρεία εστιάζεται στη κατασκευή σκαφών μεγέθους από 4.7μ μέχρι 7.3μ, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με concepts και κοινές πλατφόρμες με σκοπό την μεγιστοποιήση της αξίας του σκάφους προς τον πελάτη και την ελαχιστοποίηση του κόστους.

Η εταιρεία Sting δηλώνει παρόν παγκοσμίως μέσω ενός μεγάλου δικτύου εμπόρων με αποτέλεσμα να προσφέρει ταχύτατη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

Το design ασπάζεται τα ίδια χαρακτηριστικά σχεδιασμού που οδήγησαν την Nordkapp στην επιτυχία: σκάφη σχεδιασμένα να αντέχουν, να ταξιδεύουν γρήγορα και με ασφάλεια. Η πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης του σκάφους ικανοποιούν οποιεσδήποτε ανάγκες και χρήσεις επιθυμούν οι πελάτες, είτε είναι οικογενειακό ταξίδι ή εξόρμηση για ψάρεμα.

Ο σχεδιαστής Espen Thorup αποτελεί επικεφαλή της ομάδας σχεδιασμού της Sting και είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνος για όλες τις εξαιρετικές λύσεις που συναντάμε στα σκάφη Sting, οδηγώντας τον σε παγκόσμιες διακρίσεις.