Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες και πελάτες με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης, τους οποίους Όρους αυτοί αποδέχονται αυτομάτως.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το www.nordic-marina.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το www.nordic-marina.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του www.nordic-marina.gr να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο www.nordic-marina.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας Nordic Marina Α.Θ. Παγκαλίδης Μον. ΙΚΕ που εδρευει στην Λεωφ. Βάρης Κορωπίου 197, Κορωπί, 19400, και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η Nordic Marina παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nordic-marina.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρεία.
Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την www.nordic-marina.gr

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.nordic-marina.gr παρέχεται από Nordic Marina Α.Θ. Παγκαλίδης Μον. ΙΚΕ «ΩΣ ΕΧΕΙ» και «ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ». Η Nordic Marina δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.nordic-marina.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την www.nordic-marina.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η www.nordic-marina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα www.nordic-marina.gr,οι υπάλληλοι , ή άλλοι αντιπρόσωποι του, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες , για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το www.nordic-marina.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτήν την πιθανότητα. Η www.nordic-marina.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των πελατών της περί μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Η www.nordic-marina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με την λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με την χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η www.nordic-marina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη που έχει να κάνει με πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παραβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Η www.nordic-marina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To www.nordic-marina.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ενημερωμένο και ακριβές σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των προϊόντων. Εντούτοις, δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή οι φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη. Επίσης η www.nordic-marina.gr, καμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν βλάβες, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κλπ. ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος περιγραφή ή φωτογραφία των προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση.

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ – ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Υπάρχει περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζεται σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Σε τέτοια περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας χωρίς να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κλπ. ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος αναγραφόμενη τιμή που δεν εκτελέσθηκε η παραγγελία σας. Το ίδιο ισχύει και για τις μονάδες μέτρησης των προϊόντων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της www.nordic-marina.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
-Με courier / μεταφορική σε όλη την Ελλάδα εντος 1-3 ημερών.
-Παραλαβή από την έδρα μας Βάρης-Κορωπίου 197, Κορωπί,19400.
-Παράδοση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας εντός Αθηνών.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε γίνεται βάση του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας και του τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας Courier. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας:

-Μέχρι 2 κιλά βάρους το κόστος είναι 2,30 € για οποιονδήποτε προορισμό εντός Αττικής, και για κάθε επιπλέον κιλό 0,80€.

-Μέχρι 2 κιλά βάρους το κόστος είναι 2,75 € για οποιονδήποτε προορισμό σε πόλη εκτός Αττικής, και για κάθε επιπλέον κιλό 0,95€.

Προϊόντα που είναι όγκου δυσανάλογα μεγάλου προς το βάρος τους ενδέχεται να επιβαρύνονται στα μεταφορικά κόστη. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.

SUP, Kayak, Canoe και φουσκωτά σκάφη μεταφέρονται με κόστος 10 € ανά μονάδα προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων(αντικαταβολή) επιβαρύνεστε με 1.80€.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας γίνει ανάλυση του κόστους μεταφορικών σας και της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει στην ακόλουθη περίπτωση:
Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία και δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε στείλετε e-mail στο info@nordic-marina.gr ή να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας (210 6626672) και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακυρώσεις παραγγελιών
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας μέχρι τη στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της από την έδρα μας χωρίς καμία επιβάρυνση καλώντας στο 2106626672 ή στέλνοντας μας email στο info@nordic-marina.gr με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Επιστροφές προϊόντων
1. Σε περίπτωση λάθους μας, η επιστροφή γίνεται αμέσως δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για την επιστροφή της παραγγελίας καλέστε τη ACS ή μπορείτε να μεταβείτε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS και να κανονίσετε τη δωρεάν επιστροφή του πακέτου προς διεύθυνση αποστολής: Nordic Marina, Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 197, Τ.Κ.:19400, Κορωπί Αττικής, Τηλ.210-6626672. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή της παραγγελίας.

2. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας είτε στο τηλέφωνο 210 – 6626672 είτε μέσω email στο info@nordic-marina.gr για να καταχωρήσετε το αίτημά σας σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Για την επιστροφή της παραγγελίας καλέστε τη ACS ή μπορείτε να μεταβείτε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS και να κανονίσετε τη επιστροφή του πακέτου προς διεύθυνση αποστολής: Nordic Marina, Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 197, Τ.Κ.:19400, Κορωπί Αττικής, Τηλ.210-6626672. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας, μείων τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή της παραγγελίας.

Βασική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με αυτή που το στείλαμε. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εμάς.

*Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη συσκευασία το παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πρέπει να γίνεται συνοδεία δελτίου αποστολής. Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 – 6626672 ή στο info@nordic-marina.gr. Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Nordic-Marina, Βάρης-Κορωπίου 197, Τ.Κ.:19400, Κορωπί Αττικής, Τηλ.210-6626672.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΤΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Επίσης στα προϊόντα που αναφέρεται ότι τα μεταφορικά αποστολής είναι δωρεάν , η εταιρεία μας αποστέλλει δωρεάν μόνο την πρώτη αποστολή, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος (που έχει ήδη σταλεί με δωρεάν μεταφορικά) στο ίδιο άτομο και στην ίδια διεύθυνση με άλλο αντίστοιχο που περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά, τότε τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις το προϊόν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση , πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και όλα τα παρελκόμενα και με όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Επίσης το επιστρεφόμενο προϊόν θα συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστολής ή Τιμολόγιο Πώλησης. Αν στο επιστρεφόμενο προϊόν, η συσκευασία του είναι σε αρίστη κατάσταση αλλά ο πελάτης δεν έχει τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι δυνατή η επιστροφή του.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος που δεν έχει ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει με εταιρεία την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν .

Όπως επίσης αν δεν υπήρχε το προϊόν στις αποθήκες μας αλλά έγινε ειδική παραγγελία για τον συγκεκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται και δεν γίνεται να επιστραφούν για κανένα λόγο είναι τα υλικά που έχουν κοπεί στις διαστάσεις που ζητήσατε.

Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους, θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προϊόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nordic-marina.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nordic-marina.gr, και κατά συνέπεια της εταιρείας Nordic Marina Α.Θ. Παγκαλίδης Μον. ΙΚΕ.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nordic-marina.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα , κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών / πελατών από την εταιρεία Nordic Marina Α.Θ. Παγκαλίδης Μον. ΙΚΕ και προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Nordic-marina.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του Nordic-marina.gr.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Nordic-marina.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.nordic-marina.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το www.nordic-marina.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα:
• όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
• όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και
• όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.
H Nordic-marina.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για:
• την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών της και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
• την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του .
• την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.
H Nordic-marina.gr δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
H Nordic-marina.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του www.nordic-marina.gr σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών / πελατών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τη εταιρεία Nordic Marina Α.Θ. Παγκαλίδης Μον. ΙΚΕ καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών / πελατών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τη Nordic-marina.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες / μέλη/ πελάτες της Nordic Marina καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τη Nordic-marina.gr.
Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

COOKIES
H www.nordic-marina.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων της Nordic-marina.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της Nordic-marina.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της Nordic-marina.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης της Nordic-marina.gr μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της Nordic-marina.gr, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της Nordic-marina.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Η Nordic-marina.gr μπορεί να περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Nordic-marina.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

IP ADDRESSES
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στη Nordic-marina.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της Nordic-marina.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Nordic-marina.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Nordic-marina.gr.

Security
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ” ePOS Paycenter ” της Τράαπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση PCI DSS. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το πρότυπο PCI DSS δημιουργήθηκε από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.) ορίζοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται όλοι οι φορείς που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής, περιλαμβανομένων των χρηματοδοτικών ιδρυμάτων (η Τράπεζα Πειραιώς επαναπιστοποιήθηκε και φέτος), εμπόρων και παροχών υπηρεσιών πληρωμής.

Τρόποι Πληρωμής

1) ΜΕΤΡΗΤΑ

Πληρώνεται με μετρητά κατα την παραλαβή του προϊόντος σας απο το κατάστημα μας επι της Λεωφ. Βάρης Κορωπίου 197 στο Κορωπί.

2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνεται το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον courrier κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων στο χώρο σας.

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard ή Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank στο οποίο μεταφέρεστε για να κάνετε την πληρωμή. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

4) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση για το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας.
1)Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR19 0171 9160 0069 1614 7723 268
Δικαιούχος: Α. Θ. ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

2)Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
ΙΒΑΝ: GR9101107150000071500519260
Δικαιούχος: Α Θ ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

5) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS

Για πληροφορίες ανατρέξτε στο site της Τράπεζας Πειραιώς.